2016. december 4., vasárnap

Újtelepi-Parkerdő

Szerintem elég sok beteg és látogató jut el a parkerdő melletti területre.
A terület a Dél-pesti kórház mellett található. A főbejárattól gyalog 5-10 percre. Az erdőn keresztül egy kis patak csordogál. Mivel sokan járnak keresztül rajta. Ezáltal az ember nyomot hagyott benne. A jobbra balra kacsázó ösvények és az illegális szemétlerakások is megjelentek a területen.



Az erdő melletti résznél van egy rendbe rakott terület. A lakóépületek és a kórház közt található kis zöld övezet. Egy igen magas domb is emelkedik a rét fölé. Innen jó a kilátás minden irányba. Erről is készítettem egy pár képet:



Szerintem egy nagyon kellemes kis hely ez is. És a jó időben akár a járóbetegekkel ki is lehet ide jönni kikapcsolódni. Mindenkinek merem ajánlani.





I think a lot of patients and visitors to get to the park area next to the wood.

The area is next to the South-Pest Hospital. 5-10 minutes walk from the main entrance. through the forest with a small stream trickles. Because many people go through it. Thus, the man left a mark on him. The waddling from side to side tracks and illegal trash also appeared in the area.
The next section is a swath forest area. Situated between the residential buildings and a hospital in a small green area. A high hill is above the meadow. From the great views in all directions. From this I made a few pictures:

I think it is a very pleasant little place it is. And a good time, even with patients who may come here to relax. Everyone familiarize offer.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése