2016. december 4., vasárnap

Kecskeméti Arborétum

Egy kisebb üzlet miatt el kellett menni Kecskemétre. Az elintézendő dolog sajnos nem lett megoldva. Egyéb tényezők miatt sajnos...
De a bánat levezetésére egy kis parkba érdemes elmenni és kicsit kikapcsolódva sétálni.
Kecskeméten sok park található, köztük van egy nagy park amit Arborétumnak neveznek. A sok kis csendes sétautak és a sok pad melyek a fák és bokrok közt van, a legjobb választás egy kis kikapcsolódásra.
A park két bejárattal rendelkezik az első kapunál kis épületek (igazgatóság ) található, míg a másik kapunál egy kis épület mely a vizesblokkot öleli magába, és egy kisebb templom is található erről. A parkon belül is található egy játszótér. Mi most ide nem mentünk be, mert csak a párommal voltunk.
A parknak csak az elejére mentünk de azért készítettünk egy-két képet innen is.


Kívánok mindenkinek kellemes sétát.










A small businessman because he had to go to Kecskemét. Followup Unfortunately, things have not been resolved. Unfortunately, due to other factors ...

But the grief conduct a little relaxation in the park and you should go for a walk.

Kecskemét many parks, including a large park which is called the arboretum. With so many little quiet walking trails and plenty of bench which is among the trees and shrubs, the best choice for a break.

The park has two entrances on the first gate of small buildings (the Board) is located, while the other gate of a small building which includes a water block cover, and a small church can be found about this. Inside the park there is a playground as well. We are now here we did not go in because we were with my partner.

In the park we went to the top but I made a couple of pictures from there.
I wish you all a pleasant stroll.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése