2016. december 17., szombat

Budapesti Adventi Vásár

Így karácsony közeledtével sikerült feljutni az Adventi vásárba.
Már rég óta próbálunk felmenni de mindig lemaradunk róla. Így idén spontán 5 perc alatt dőlt el, hogy megyünk.
A parkolás elég körülményes ilyen időben a környéken. Így kénytelenek voltunk közel 1 kilométerre parkolni a Városi piactéren. Szombat délután révén a parkolás díjmenetes volt. De a biztonság kedvéért egy 200 Forintos parkolójegyet váltottam.
A séta este elég kellemes volt. Vidékhez képes kellemes idő volt. A lányok alig bírták a séta végét. De a nagy tömegre való tekintetre amúgy is kézben lettek volna szállítva.



A vásár a sok külföldi és a nagy tömeg miatt igen érdekes volt. A külföldiek hangoskodtak és emiatt a kisebb gyerekek egy kicsit féltek. A nagy tömeg miatt az 5-6 évesnél kisebb gyerekek elkeveredhetnek elszakadhatnak a családtól. Szinte mozdulni sem lehet a vásárban. A kirakodó standokhoz szinte lehetetlen volt eljutni.

Így a vásár nem egy kellemes benyomást keltett. Viszont a Váci út sétáló része nagyon kellemes volt. a látvány is többet ért mint a vásárban.

Ennek ellenére csak ajánlani tudom mindenkinek. Az biztos, hogy egy darabig mi nem megyünk el.







So Christmas approached, managed to climb the Advent Fair.
We've been trying to go up a long time ago but I always miss it. So this year decided in a spontaneous five minutes to go.
Parking is quite difficult this time around. So we had to park about 1 kilometer from the Urban Marketplace. On Saturday afternoon through the parking fee was threaded. But just in case a parking ticket was 200 forint.
The walk was pleasant enough evening. It was a pleasant rural able. The girls could barely walk to the end. But the great mass of respect, it would have been delivered to run anyway.
The fair was very interesting because of the large number of foreign and large crowd. Foreigners noisy and therefore the smaller kids a little bit afraid. Due to the large crowd of children 5-6 years of age is less elkeveredhetnek may tear the family. Almost can not move away from the fair. The unloading stand was almost impossible to get to.

Thus, the trade fair is not created in a pleasant impression. However, the pedestrian Vaci út part was very pleasant. the spectacle also had more than its fair.

Despite this, I can only recommend to everyone. To be sure, we will not go away for a while.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése