2016. december 4., vasárnap

Ócsai templom és a Dabasi lápvidék

Hát egy kicsit megfelejtkeztem az oldalról. Sajnálom...

A mai napon eddig különös dolog nem lesz, de eddig a pár napban volt egy-két esemény.
Kezdésnek sikerült vennem egy komolyabb fényképező gépet szombaton. (BENQ GH600)
Ennek a használatát próbálom tanulgatni. Ezzel és egy Samsung S3-sal fogom az itt megjelenő képeket készíteni. Remélem jó minőségűek lesznek.
Szombaton egy kis Pesti kirándulást szerettünk volna az ikrek nélkül, de az Október feszt miatt a belvárosban nem lehetett parkolni. így csak egy kisebb kirándulgatásokat tettünk. visszafelé Pestről.
Mindenkinek tudom ajánlani Ócsa műemlék templomát. A belépő ~800 Ft/fő sajnos mi akkor értünk oda amikor már nem lehetett bemenni. Viszont kívülről is lehetett képeket készíteni:







A mellette lévő tájházat is érdemes megnézni. Ide a belépő 900 Ft/fő. Mivel nem sikerült bemenni a templomba így egy másik alkalommal újra meglátogatjuk a helyet (remélem sikerrel járunk).

Visszafele jövet befordultunk Dabasra ott is a Ménteleki út felé. Itt az előzőkben (Wellis-hez) mentem állás interjúra (sikertelen volt). És akkor megláttam egy kis parkot. Na most azt megnéztem a családom egy részével. Szerintem érdemes ezt is megnézni. Nem egy világörökség de a környékben van és csendes nyugodt a táj. Egy pár kép erről is:








 A szombati napom így el is telt.
Remélem egy páran a képek alapján kedvet kapnak a környék kiránduló helyeinek felkutatásában és osztoznak az élményekben.




I applied corresponded back a little downhill from the site. Sorry ...Today has been strange thing will not be, but there have been one or two events a few days.To get started, I managed to buy a more serious camera on Saturday. (BENQ GH600)I try to use this tanulgatni. With a Samsung S3-sal and I will prepare the pictures posted here. I hope to be of good quality.On Saturday we wanted a bit of Pest trip without the twins, but it was not possible to park in the city center because of the October festival. just so we made a small trip to regimentation. back to Pest.I would recommend everyone Ocsa historic church. The entry ~ 800 / person for us unfortunately we will not be there when you go inside. But it could take pictures from the outside:The country house is next to it is worth checking out. This ticket is 900 HUF / person. Since I could not go inside the temple so again some other time we visit the place (we hope success).Dabas way back we turned there Ménteleki the road. Here above (Well, for you) I went to a job interview (it failed). And then I saw a small park. Now I looked at a part of my family. I think this is worth checking out. Not a world heritage site but the surroundings are quiet and calm in the countryside. Here are some pictures about it:On Saturday it been so.I hope some of you get a feel of images based on the area's beauty spots to find and share the experiences.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése